•  
  •  
  fa-IR   English (United States)   Türkçe (Türkiye)
خط مشی
اخبار و مقالات
کد مطلب : 267  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 6717   |   تاریخ درج: يکشنبه, ارديبهشت 23, 1397   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |  

 

ارائه تسهیلات به کشاورزان برای تولید محصولات گواهی‌شده

کرج - مدیرکل دفتر محیط‌زیست و سلامت غذایی وزارت کشاورزی از ارائه تسهیلات به کشاورزان برای تولید محصولات گواهی‌شده و کاهش هزینه‌های جانبی این مهم خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شرکت بازرسی آذرستاویز به نقل از خبرنگار مهر، سعید سعادت در کارگاه آموزشی مدیریت سبز که صبح سه‌شنبه در آموزشگاه عالی امام خمینی (ره) شهرستان فردیس برگزار شد، بابیان اینکه محدودیت منابع پایه‌ای تولید اولین موضوع در مدیریت کشاورزی است، اظهار کرد: توسعه پایدار و حفظ سلامت جامعه مهم‌ترین اقداماتی است که وزارت کشاورزی در دستور کار خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه تدوین و ابلاغ شاخص‌های ارزیابی فعالیت‌های محیط‌زیست و سلامت غذا مهم‌ترین اقدام دفتر سلامت محیط‌زیست وزارت کشاورزی است، عنوان کرد: وظیفه اصلی دفتر سلامت محیط‌زیست حرکت به سمت توسعه پایدار و سلامت غذایی است.
سعادت بابیان اینکه تشکیل دبیرخانه سلامت یکی دیگر از اقدامات دفتر محیط‌زیست بوده است، تأکید کرد: این دبیرخانه در وزارت بهداشت تشکیل‌شده و مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی را پیگیری می‌کند.
وی تشکیل شورای راهبری توسعه کشاورزی ارگانیک را یکی دیگر از مهم‌ترین اقدامات وزارت کشاورزی اعلام کرد و افزود: در این شورا مسئولیت تولید محصولات ارگانیک به دفتر محیط‌زیست و سلامت غذا وزارت کشاورزی محول شده است.
سعادت یکی از برنامه‌های جدی دفتر محیط‌زیست و سلامت غذا را تولید محصولات گواهی‌شده و ارگانیک دانست و گفت: امیدواریم این اقدام در همه استان‌ها اجرایی شود.

دریافت نشان استاندارد برای محصولات گواهی‌شده و ارگانیک
وی با تأکید بر لزوم وجود دستورالعمل تولید محصول گواهی‌شده در استان‌ها، گفت: متأسفانه در بسیاری استان‌ها این دستورالعمل اجرایی نشده و یا با ایراد اجراشده است که این مهم بر لزوم مطالعه و بازنگری دستورالعمل تأکید دارد.

مشاور وزیر کشاورزی هزینه‌های جانبی مربوط به تولید محصولات گواهی‌شده را یکی از عواملی اعلام کرد که موجب می‌شود کشاورزان به این اقدام رغبت نداشته باشند و گفت: در این رابطه می‌خواهیم برای کشاورزان تسهیلاتی قرار دهیم که بتوانند با استفاده از آن هزینه‌های جانبی این محصولات را بپردازند.
وی از ایجاد پایلوت محصولات گواهی‌شده در استان زنجان خبر داد و افزود: انجمن خیرین این استان کمیته‌ای برای تغذیه تشکیل داده‌اند تا با تولید محصولات ارگانیک، از بیماری سرطان جلوگیری شود.

لزوم اجرای طرح ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی

وی با اشاره به لزوم دریافت نشان استاندارد برای محصولات گواهی‌شده و ارگانیک، گفت: باید دستورالعمل مناسبی در این رابطه تدوین شود.
سعادت استفاده از ظرفیت اتحادیه‌ها و واحدهای صنفی و صندوق‌های حمایت از توسعه کشاورزی را در رابطه با تولید محصول گواهی‌شده مهم دانست و خاطرنشان کرد: لایحه قانون تولید محصولات کشاورزی ارگانیک باید تدوین و به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.
وی از ایجاد پورتال محصولات گواهی‌شده استان‌ها خبر داد و گفت: این پورتال به سازمان استاندارد متصل می‌شود و بسیاری از اقدامات اداری کشاورزان کاهش خواهد یافت.
مشاور وزیر کشاورزی همکاری در اجرای طرح ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی را مهم اعلام کرد و افزود: وزارت کشاورزی برای ارتقاء سطح سلامت شهروندان اقدام می‌کند که در این رابطه از کشاورزان می‌خواهیم با وزارت کشاورزی همکاری داشته باشند.

ابلاغ برنامه‌های تولید محصولات ارگانیک به استان‌ها

وی از ابلاغ برنامه‌های تولید محصولات ارگانیک به استان‌ها خبر داد و گفت: از مسئولان جهاد کشاورزی استان‌ها می‌خواهیم در این رابطه با وزارت کشاورزی همکاری کنند.
به گفته وی برنامه‌های تولید محصولات گواهی‌شده به سازمان برنامه‌وبودجه برای تخصیص اعتبارات ارسال‌شده است.
مدیرکل دفتر سلامت محیط‌زیست بابیان اینکه این دفتر در تدوین استانداردهای ملی دانه ذرت در کشور اقدام کرده است، گفت: دفتر سلامت محیط‌زیست برای استانداردسازی همه محصولات کشاورزی تلاش می‌کند.
وی از اجرای برنامه‌های مدیریت سبز در کشور خبر داد و گفت: یکی از اقدامات دفتر سلامت محیط‌زیست استفاده از لجن فاضلاب به‌عنوان کود در کشاورزی و پیگیری تدوین استانداردهای مربوط به آن است.
سعادت همچنین یکی از مباحثی که دفتر محیط‌زیست در دستور کار خود قرار داده را جمع‌آوری ظروف کودهای شیمیایی اعلام کرد و گفت: در نظر داریم اقداماتی را با همکاری سازمان محیط‌زیست در این رابطه انجام دهیم.

منبع : خبرگزاری مهر

Share نسخه مخصوص چاپ
خط مشی

خط مشی كیفیت ، ایمنی ، بهداشت و محیط زیست شركت

شركت بازرسی بین المللی آذرستاویز (ASI) در سال 1377 فعالیت خود را با بهره گیری از توان ارزشمند نیروهای كارآزموده ، كه سوابقی مفید در انواع بازرسی های فنی در زمینه تائید نوع خودرو ، ماشین آلات کشاورزی، جرثقیل ، لیفتراک، موتورسیکلت و قطعات آنها ، آسانسور ، انواع تستهای مخرب و غیر مخرب و تفسیر فیلمهای رادیوگرافی ، بازرسی کالا (در انواع زمینه ها) ، بازرسی محصولات ارگانیک و کشاورزی دارند ، آغاز نموده است .
این شرکت بر اساس رعایت قوانین و الزامات کیفیت، ایمنی، بهداشت و زیست محیطی سیستم مدیریت یکپارچه را مستقر نموده و مدیریت برآن است تا اهداف کلان زیر را محقق سازد: 

  1. رعایت اصول اخلاقی، رازداری، بی طرفی و استقلال و تلاش در جهت افزایش اعتماد مشتریان
  2. تدوین سیاستها، اصول و الزامات مرتبط با نظام سیستم مدیریت یکپارچه و بهبود مستمر فرآیندها
  3. تعهد به رعایت قوانین و مقررات ملی و بین المللی و سایر الزامات  مرتبط با نوع فعالیت شرکت
  4. افزایش کیفیت خدمات بازرسی و انجام به موقع تعهدات
  5. جذب و مشارکت فعال و سازمان یافته نیروی انسانی با سوابق اخلاقی مثبت در جهت افزایش دانش آنان با اجرای آموزشهای اثر بخش
  6. توسعه خدمات شرکت با هدف افزایش سهم بازار در جهت افزایش رضایت مشتریان
  7. حصول اطمینان از استقرار و بهبود مداوم سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای در شرکت
  8. حفاظت از محیط زیست و ارتقای عملکرد زیست محیطی شرکت با پیشگیری یا کاهش پیامدهای نامطلوب زیست محیطی 

در این راستا مدیریت شركت خود را متعهد می نماید ضمن بهره مندی از مشاركت كلیه كاركنان در امر توسعه و بهبود كیفیت خدمات و با تشکیل جلسات بازنگری مدیریت از اثر بخشی سیستم و عملکرد فرآیندها اطلاع و با منابع جهت تحقق اهداف کیفی ، سیستم مدیریت كیفیت  ISO 9001:2015،  : 2012 ISO/IEC 17020 و استانداردهای ایمنی و زیست محیطی ISO 14001:2015 وOHSAS 18001:2007 را پیاده و خط مشی را در شرکت منتشر نماید . 

مدیرعامل: باقر نبی زاده

 

نام
نام خانوادگی
ایـمیل

ذخیره اطلاعات


 
 
 
ثبت نام فراموشی کلمه عبور؟